Primăria Deva continuă demersurile pentru preluarea termocentralei Mintia

78

Primăria Deva continuă demersurile pentru preluarea în subordine a termocentralei Mintia, săptămâna viitoare fiind programată o întâlnire pe această temă la Guvern, a anunţat joi primarul municipiului Deva, Florin Oancea, cu ocazia aniversării a 50 de ani de la punerea în funcţiune a acestui producător de energie electrică.

„În prezent, termocentrala Mintia traversează o perioadă de incertitudine, dar mesajul meu a fost unul de speranţă într-un viitor mai bun. Şi lucrăm împreună cu conducerea termocentralei, cu liderii de sindicat, cu Guvernul României, pentru ca acest viitor să devină realitate. Marţi, 10 decembrie, voi fi, împreună cu reprezentanţii termocentralei, la Guvern, pentru a prezenta planul nostru de redresare a termocentralei Mintia şi preluarea ei de către Primăria Deva”, a menţionat Oancea, citat de agerpres.ro

El s-a arătat încrezător că termocentrala poate deveni un agent economic viabil, mai ales că de energia termică produsă acolo beneficiază peste 4.000 de locuinţe din Deva, spitalul judeţean, mai multe instituţii publice şi aproximativ 300 de agenţi economici din oraş.

LĂSAȚI UN MESAJ