Primar PSD din Timiș: ”Le faci SPA, le faci sală de fitness, le faci parcuri şi la urmă îţi bagă cuţitul în spate”

4779

Primarul PSD din oraşul timişean Lugoj, Francisc Boldea, susţine că a resimţit rezultatul alegerilor europarlamentare ca pe un cuţit înfipt în spate. Edilul, care a inaugurat în campania electorală din 2016 un SPA nefuncţional, a declarat că este dezamăgit că, după ce le-a făcut lugojenilor un SPA, aceştia i-au „înfipt un cuţit în spate”.

Rezultatul alegerilor europarlamentare de duminică din Municipiul Lugoj, la care PSD a ieşit pe trei, după PNL şi USR, a căzut ca un trăsnet pentru primarul oraşului, care este şi preşedintele filialei locale a PSD, Francisc Boldea. Primarul s-a declarat, într-un interviu pentru televiziunea locală Ten TV, dezamăgit de faptul că, după tot ce a făcut în oraş, cetăţenii i-au „înfipt un cuţit în spate”.

„Le faci piaţă (n.r. în jurul căreia străzile sunt pline de gropi), le faci pod (n.r. inaccesibil persoanelor cu dizabilităţi), le faci sală de fitness, le faci parcuri, le faci SPA (n.r. inaugurat în campania electorală din 2016 şi încă nefuncţional), le faci ştrandul cu şase bazine (n.r. deschis după cinci ani de lucrări, doar pentru vizitare, cu trei zile înainte de alegeri), le faci toate. Te lupţi patru ani cu opoziţia, ca ieri să te trezeşti la vot că se votează cu opoziţia. Te lupţi la Bucureşti, şi am făcut n drumuri pentru Militari, ca să aibă drumuri de acces şi la urmă îţi bagă cuţitul în spate”, a declarat Boldea.

LĂSAȚI UN MESAJ