Prima victorie în amicalele iernii, ACS Poli – Național Sebiș 3-1

150

ACS Poli a câștigat primul amical al anului, 3-1 în compania divizionarei C Național Sebiș. Peste două zile violeții se vor deplasa în Antalya pentru cantonamentul iernii.

Dubla lui Ianis Zicu și reușita spaiolului Llorente i-au adus lui ACS Poli Timișoara prima victorie în meciurile test ale iernii. Prim-divizionara s-a impus cu 3-1 în fața lui Național Sebiș în meciul de ”dezmorțire” de după vacanța de iarnă.

Meciul s-a disputat în complexul Dan Păltinișanu pe durata a două reprize a câte 60 de minute și a început cu jumătatea de oră întârziere din cauza oaspeților care au ajuns mai târziu la stadion.

Zicu a deschis scorul în minutul 9 după o centrare foarte bună de la Javi Hernandez. Spaniolul s-a remarcat în minutul 16 cu un șut la colțul lung din marginea careului pentru 2-0. Scorul pauzei a fost stabilit de același Zicu, care a finalizat acțiunea personală a lui Bărbuț. Golul oaspeților a venit în partea secundă din piciorul fostului polist Velici.

Antrenorul Florin Marin a început disputa în formula: Smaranda – Belu, Bocșan, Cânu, D. Popescu – Melinte, O Popescu – Bărbuț, Llorente, Hernandez – Zicu. În repriza secundă au mai evoluat Rusu, Motreanu, Fridrich, Podină, Jugovic, Ignea, Sorescu, Sântean, Doman.

Pentru ACS Poli urmează plecarea în Antalya, acolo unde își vor stabili cartierul general în perioada 21 ianuarie – 2 februarie. În Turcia va face joncțiunea cu lotul bănățenilor și posibila achiziție a iernii, Prince Rajcomar. Atacantul cu cetățenie olandeză de 30 de ani a evoluat în toamnă în liga secundă la Maastricht.

Croatul Igor Jugovic, primul venit la Poli în această iarnă, a evoluat deja în amicalul cu Sebiș. Mijlocașul defensiv de 26 de ani provine de la NK Celje, locul 9 în prima ligă slovenă.

LĂSAȚI UN MESAJ