Prima ediție a Cupei Dumbrăvița la karate shotokan a fost un real succes! VIDEO

214

Prima ediție a Cupei Dumbrăvița la karate shotokan a fost un real succes, datorită organizării impecabile de către ACS Recorder Athletes, patronată de multimplul campion mondial și european Mihail Plop. În prima sâmbătă a lunii mai, dis de dimineață s-au strâns în sala polivalentă din comună peste 150 de sportivi de la 9 cluburi din România. Copiii între 4 și 17 ani au concurat pentru 95 de medalii în 21 de categorii de kata individual, 18 categorii de kumite individiual, 3 categorii de kata pe echipe și 3 categorii de kumite pe echipe.

În clasamentul pe cluburi s-a ajuns la următorul podium: Pe Locul I – A.C.S. Recorder Athletes Timișoara, Antrenori: Bogdan Barcan si Mihail Plop, Locul II a fost adjudecat de A.C.S. Kaizen Karate Timișoara, Antrenor: Iasmina Ardelian, în timp ce pe Locul III a terminat C.S. Karate-Do Zanshin Timișoara, Antrenori: Sergiu Farka si Cătălin Buiculescu.

Antrenamentele ACS Recorder Athletes ținute în Școala Gimnazială din Dumbrăvița, dar și pregătirile efectuate de Iasmina Ardelian la Kaizen Karate Timișoara sunt vizitate de mai mulți copii și juniori din Dumbrăvița, astfel că evenimentul a fost sprijinit și de Primăria și Consiliul Local Dumbrăvița, dar și de conducerea instituției de invățământ din comună.

Sursa: dumbravitatv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ