Președintele PSD Timișoara, Sebastian Răducanu, solicită închiderea pasajului Michelangelo

106

Sebastian Răducanu, președintele PSD Timișoara a solicitat, joi, închiderea temporară a pasajului Michelangelo.

„Vin doar cu un aspect care ține de siguranța cetățenilor: problemele pasajului Michelagelo. Am spus-o și o repet: inaugurarea acestui pasaj a fost făcută pe grabă, exista posibilitatea infiltrațiilor la momentul la care au inaugurat pasajul, iată că infiltrațiile deja există. Am vorbit zilele acestea cu câțiva specialiști care spuneau că dacă îngheață și apoi la venirea primăverii dezgheață, dilatația va fi foarte mare, iar pasajul va fi, din punctul lor de vedere, impropriu și nesigur pentru cetățeni. Fac apel la primarul Nicolae Robu să închidă acest pasaj, pentru că cred că siguranța cetățenilor acestui oraș este mai importantă decât orgoliul personal de a-și duce la bun sfârșit proiecte nefinalizate sau proiecte făcute de mântuială și doar de ochii lumii. Cred că ar avea mai mult de câștigat în timp dacă acest pasaj s-ar închide”, a declarat Sebastian Răducanu.

‘Haideți, să îl închidem, să vedem de ce mai are nevoie pentru a fi funcțional, să vedem unde s-au irosit banii, de ce nu s-a făcut studiul cum trebuie, de ce nu a avut curaj proiectantul să îi spună primarului că aici se va ajunge, la infiltrații care duc la dilatație și care duc la distrugerea acestei investiții’, a mai adăugat Sebastian Răducanu.

Primarul Nicolae Robu susține însă că specialiștii implicați în proiectul Michelangelo i-au dat asigurări că deocamdată nu s-a întâmplat nimic semnificativ la acest pasaj și nu există motive să se întâmple.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ