22.7 C
Timișoara
joi 30 mai 2024

Premiile Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș

Nici pandemia, nici izolarea nu le pot răpi tinerilor pasionați de folclor dorința de a cânta.Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș a organizat în perioada 27 martie – 27 aprilie 2020 concursul online de interpretare vocală „Din Banat la noi acasă”, la care au participat 64 de competitori. A fost un altfel de concurs în altfel de vremuri decât cele cunoscute până acum, în care mediul online ne-a apropiat, a recreat un Banat al tradițiilor și cântului, păstrând distanțarea fizică impusă de pandemie.

Competiția online de interpretare vocală „Din Banat la noi acasă” a ajuns la final, iar juriul care i-a avut în componență pe Liliana Laichici, Adrian Scorobete, Sebastian Roșca, Remus Vălungan și Iosif Kalmar a avut sarcina dificilă de a alege cele mai bune voci de la noi de „acasă”.

La categoria de vârstă: 9 – 14 ani câștigătorii sunt:
PREMIUL I –ROXANA GOIA
PREMIUL II –BIANCA OPARIUC
PREMIUL III –DAVID CRIȘAN

La categoria de vârstă: 15 – 25 ani laureații sunt:
PREMIUL I – ALIN DIDRAGA
PREMIUL II –IOANA CONTA
PREMIUL III –CLAUDIU SIMINIC POPA

Premiul I de la cele două categorii de vârstă constă în înregistrarea unei piese împreună cu Orchestra Ansamblului Profesionist Banatul, precum și invitația de a participa într-un spectacol al Ansamblului Profesionist Banatul.

Premiile II și III de la cele două categorii de vârstă constă în invitația de a participa într-un spectacol al Ansamblului Profesionist Banatul.

Toți participanții vor primi o diplomă de participare din partea Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Coldea și umbrele sale timișorene

„Coldea ar trebui să înfunde pușcăria dacă ceea ce vehiculează DNA se adeverește”. Asta spune, cât se poate de clar, Băsescu, în stilul său tăios,...

Ovidiu Ștefănesu, primar PSD al comunei Comloșu Mare: Dialogul cu cetățenii este foarte important

Domnule Ștefănescu, ați hotărât să candidați pentru un nou mandat al comunei Comloșu Mare. Ce v-a făcut să luați această decizie? Îmi doresc foarte mult...

Citește și :