Premierul Sorin Grindeanu devine… șef de șantier la Spitalul de Copii din Timișoara! Vezi care sunt motivele…VIDEO

543

Sorin Grindeanu îi amenință pe concstructorii care lucrează la Spitalul de Copii, corpului B, că le va supraveghe îndeaproape activitatea. ”Cel puțin odată pe lună voi veni pe șantier să văd cum merg lucrările. S-a întârziat nepermis de mult, în toate fazele. Proiectul a durat un an, iar constructorul se plânge acum că sunt neconformități de proiectare, lucru care implică alte costuri suplimentare. Pe urmă, nu mă interesează ce firmă a dat faliment pe acest șantier, vreau rezultate! Vreau să văd că se lucrează, ca să pot direcționa în continuare fonduri pentru finalizarea construcției. Voi fi prezent pe șantier când nici nu vă veți aștepta” le-a transmis Grindeanu constructorilor dar deopotrivă și autorităților locale.

Fostul viceprimar nu a obținut termene ferme privind finalizarea lucrărilor la corpul de clădire de la Spitalul de Copii. Este sigur doar de faptul că anul acesta va fi gata infrastructura clădirii.

Pe de altă parte, tot în domeniul sănătății, Grindeanu a vorbit despre o altă construcție care e o pată pe obrazul Timișoarei, cea de pe Torontalului. Șeful Executivului spune că sunt bani, chiar guvernul Cioloș a repartizat fonduri consistente pentru viitorul centru oncologic ce ar urma să fie pe Torontalului, dar mingea e în terenul responsabililor locali din domeniul sanitar, care nu au ajuns încă la un numitor comun. Până nu se va întâmpla acest lucru, ruina de pe Torontalului rămâne la fel.

În privința focarului de rujeolă din vestul țării, Premierul Grindeanu este nemulțumit că bănățenii au ajuns campioni în acest domeniu, din cauza nevaccinării copiilor. În acest sens, Grindeanu va elabora de urgență o lege a vaccinării pentru eradicarea epidemiei de rujeolă și prevenirea apariției altor posibile boli.

În fine, Centura de Sud a Timișoarei cu mai multe benzi pe sens este o problemă total falsă, în opinia lui Grindeanu : ”Nu s-a pus niciodată problema centurii pe 4 benzi ! Ar fi simplu să anulez proiectul actual și să demarez altul, cu o centură cu chiar 5 benzi pe sens dacă vreți, dar s-ar întârzia cu alți 15 ani totul și nu vor fi nici banii necesari” a concluzionat Premierul Grindeanu!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ