Premierul Grindeanu de 1 Iunie: “La mulți ani copiilor din întreaga lume!”

109

De Ziua Copilului, premierul Sorin Grindeanu a dorit să transmită un mesaj pentru cei mici. Acesta le urează “La mulţi ani!” atât copiilor din România cât şi din diaspora şi întreaga lume.

“Astăzi, de Ziua Internațională a Copilului, cred că este un bun moment să reflectăm asupra viitorului copiilor noștri prin prisma acțiunilor noastre din prezent. Copiii au nevoie de căldură sufletească pentru a crește frumos, dar și de responsabilitate din partea noastră pentru a le asigura confortul normal unei țări europene și egalitate de șanse în ceea ce privește accesul la educație și sănătate. Îmi doresc pentru copiii din România un sistem de educație de calitate, care să stimuleze valorile, îmi doresc pentru ei măsuri prin care să putem preveni abandonul școlar, condiții ca ei să crească sănătoși și mândri de țara în care s-au născut.

Să ne bucurăm astăzi de copiii noștri și să încercăm în fiecare zi să le facem copilăria cât mai frumoasă, gândindu-ne la ce e mai bun pentru ei și pentru viitorul lor!
La mulți ani tuturor copiilor din România și din diaspora! La mulți ani copiilor din întreaga lume!”, trasmite primul ministru Sorin Grindeanu.

Premierul are şi el doi copii cu care cel mai probabil va petrece această zi, pe agenda publică a GUvernului neexistând nicio activitate de 1 Iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ