Mobilizare exemplară şi muncă multă… degeaba! Vezi cum merg lucrările pe lotul 4 Lugoj – Deva

670

Forfotă mare pe şantierul lotului 4 din tronsonul de autostrada Lugoj – Deva! Constructorul s-a mobilizat exemplar, mai ales după ce CNAIR a obţinut autorizaţiile necesare continuării lucrului pe jumătatea de şantier care a stagnat mai bine de un an. Acum, la muncă sunt aproximativ 600 de muncitori şi peste 200 de utilaje şi se lucrează din greu.

Asociaţia Pro Infrastrutura monitorizează îndeproape evoluţia lucrării, dar specialiştii nu cred că lotul va fi gata la final de an pentru că volumul de muncă este încă foarte mare, iar peştera cu celebri lilieci nu este nici acum mutată.

“Ne bucurăm să vedem o mobilizare bună a constructorului, UMB Spedition, pe lotul 4 al Autostrăzii A1 Lugoj-Deva, între nodurile Ilia și Șoimuș (Deva). Fotografiile de mai jos sunt realizate sâmbătă, 27.05.2017, la ora 20:00, iar activitatea era intensă, așa cum se poate observa. Constructorul a fost în teren până la ora 20:30.

Vă prezentăm câteva fotografii sugestive din diverse zone importante ale proiectului: zona Mintia, diverse pasaje, săpăturile din „dealul cu lilieci”, nodul Șoimus.

Volumul de muncă este foarte mare și este practic imposibil în acest moment să estimăm o dată exactă, certă, pentru finalizare. Vă vom ține la curent, desigur”, spun cei de la Pro Infrastructura.

Lotul 4 se întinde între Ilia şi Şoimuş, are 22 de kilometri şi costă 420 e milioane de lei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ