14.5 C
Timișoara
vineri 1 decembrie 2023

Premieră: Caransebeșul urcă în topul serviciilor medicale din județul Caraș Severin

Cea mai modernă clinică de medicină dentară din județul Caraș Severin își va deschide porțiile din 23.10.2023 ca urmare a unei investiții private de peste 1.500.000 lei, parte din această investiție este realizată printr-un proiect de finanțare de către Ministerul Anteprenoriatului și Turismului într-un apel în care au fost depuse peste 9000 de dosare, iar investiția în cauză s-a situat conform clasamentului pe poziția 62 la nivel național.

Într-o societate în care zâmbetul deschide uși și construiește punți, MORARU DENTAL ART vă așteaptă în curând să îi treceți pragul pentru a vă putea ajuta în dobândirea și menținerea sănătății orale.

Clinica o să ofere toată gama de servicii de medicină dentară, de la servicii de profilaxie, până la cele de protetică și estetică dentară, beneficiind de aparatură nouă și de ultimă generație precum: scanner intraoral, laser dentar, microscop dentar și multe altele, dar și de experiența unei echipe tinere și dinamice de medici stomatologi, de la care am aflat următoarele:

„ Majoritatea persoanelor care cunosc proiectul nostru, astăzi un vis devenit realitate la care am lucrat timp de câțiva ani în cele mai mici detalii, sau au văzut ce am implementat noi aici spun că aceasta este o investiție mult prea mare pentru un oraș mic, dar suntem multumiți de ce am realizat și totodată încrezători că serviciile clinicii se vor adresa zonei, nu doar orașului, iar locuitorii din Caransebeș și împrejurimi vor beneficia de tratamente stomatologice premium, sub deviza „Artă, calitate și sănătate dentară!”, nemaifiind necesar ca aceștia să se deplaseze în alte orașe mari precum Timișoara, scutind astfel timp și bani.” (Dr. Moraru Dragoș, medic stomatolog, membru al societății Române de Protetică Dentară și Maxilo-Facială)

„ O altă noutate constă în faptul că va fi singura clinică de medicină dentară din județ care, în vederea stabilirii unui plan de tratament protetic complex, va implementa un protocol ce prevede stabilirea acestuia de comun acord printr-un consiliu medical alcătuit din trei medici. Un alt lucru ce trebuie menționat este faptul că nu dorim doar tratarea efectului unei afecțiuni, o să punem accent în primul rând pe identificarea și înlăturarea cauzelor care au dus la apariția acesteia.” (Dr. Toma Dănuț Șerban, medic stomatolog, membru al societății Române de Protetică Dentară și Maxilo-Facială)

„ În cadrul clinicii garantăm faptul că atmosfera este una familiară, fiecare pacient o să fie tratat cu respect și compasiune, iar echipa noastră va realiza procedurile dentare cu cel mai înalt grad de confort. Totodată în viitorul apropiat dorim încheierea unei relații contractuale cu CNAS pentru a putea realiza decontarea unor servicii medicale pentru pacienții asigurați, astfel încât să poată beneficia de acest drept al lor în limita plafoanelor disponibile.” (Dr. Stepanescu Medina, medic stomatolog, rezident în specialitatea stomatologie generală)

Programul clinicii va fi funcțional de luni până sâmbătă între orele 09.00-21.00, la sediul acesteia de pe strada Nicolae Bălcescu, nr. 96A (intersecție cu Reșița, lângă Poliția Locală) pentru toți cei care doresc să beneficieze de cele mai bune îngrijiri dentare.

Pentru a fi la curent cu activitatea clinicii vă invităm să urmăriți pagina de facebook și instagram a acesteia, iar pentru programări să apelați la telefon 0730296511. Pentru informații mai detaliate despre aparatură și servicii o să fie activat în scurt timp și site-ul care se află momentan în lucru.

Photo credit: Sebastian Irlweg,

Alte subiecte :

Citește și :