Pregătiți și pentru bătălia cu Dinamo: ”Avem șansa noastră”

231

Politehnica Timișoara nu are timp de sărbătorit calificarea în semifinale pentru că duminică joacă deja primul meci din seria celor 3 cu Dinamo. ”Am demonstrat că ne putem bate cu orice echipă din România”, sunt încrezători studenții în ciuda absențelor importante.

Alb-violeții au reușit o calificare de poveste în penultimul act al Cupei României în detrimentul Stelei, aducând cel mai important rezultat din ultimele decenii. Urmează însă o altă gruparea bucureșteană în semifinale, câștigătoarea sezonului regulat Dinamo București. Studenții promit însă că se vor bate pentru fiecare minge în cele trei jocuri cu alb-roșiii.

”Suntem foarte bucuroși de acest rezultat, după 25 de ani o calificare în semifinale e cea mai mare performanță. E un mare rezultat. Mergem să ne jucăm șansele cu Dinamo și avem șansa noastră. Am făcut o demonstrație despre cum se poate face performanță cu resurse financiare reduse. Nu ne ascundem și spunem că financiar suntem poate în primele 10 cluburi, dar ca rezultate am intrat în Top 4. Am demonstrat că ne putem bate cu orice echipă din România.

Venirea lui Pero Milosevic a însemnat mult pentru club, el e liantul pentru acestă echipă. Ne-a legat și a făcut o adevărată echipă, un grup unit. Atu-urile noastre sunt disciplina și unitatea”, a concluzionat rectorul UPT și președintele de onoare al secției, Viorel Șerban.

Prima confruntare a semifinalelor are loc duminică, ora 20.15, în sala Dinamo din capitală. Poli se prezintă la acest joc cu două absențe de marcă. Pe lângă Irakli Chikovani care mai are de ispășit trei etape de suspendare, alb-violeții îl au suspendat pentru acest joc și pe extrema Mihai Timofte. Fostul căpitan al violeților a primit cartonaș roșu în secundele de final ale disutei decisive cu Steaua pentru trageri de timp. Se pare că Timofte va avea drept de joc în meciul doi, programat joi la Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ