Pregătiri intense pentru sezonul de schi. Ce surprize îi așteaptă pe iubitorii sporturilor de iarnă la Muntele Mic. Foto

593

Pe pârtiile din stațiunile montane ale regiunii Banat se fac pregătiri intense pentru deschiderea unui nou sezon de iarna. Asta pentru ca pasionații de schi să beneficieze de cele mai bune servicii și condiții atunci când ajung la munte.

Noutatea din acest an vine de la Muntele Mic, acolo unde, pe lângă pârtiile deja existente, iubitorii sporturilor de iarnă vor mai putea schia pe o pârtie nouă. Se lucrează acum la telescaunul care să o deservească. Echipa ,,Muntele Mic Online” a postat pe pagina de Facebook imagini cu lucrările care se desfășoară cu pași repezi pentru a fi finalizate până în prima zi oficială de iarnă, 1 decembrie.

,,Toamna a întors iarna din drum și a dat răgaz celor care încă lucrează de zor la finalizarea celor două telescaune Isaia si Vâlşanu, la instalațiile de zăpadă artificială și la amenajarea parcării de la cota 1600, but „the winter is coming” soon!”, scriu cei de la ,,Muntele Mic Online”.

Așadar, din această iarnă, pasionaţii de schi care frecventează Munţii Banatului vor mai avea o pârtie pe Muntele Mic. Aceasta va fi a doua ca lungime după cea de pe Semenic, inaugurată în urmă cu câţiva ani. Pârtia este dotată cu instalații de produs zăpadă artificială.

În ceea ce privește telescaunul din zona Vâlșanu, la care se fac ultimele lucrări (foto) acesta va avea o capacitate de 2.200 de persoane pe oră.

Investiția se ridică la 4 milioane de euro și este facută de omul de afaceri bănățean Romeo Dunca.

LĂSAȚI UN MESAJ