Povestea unui timișorean fără picioare și o mână face înconjurul României

602
costel parnau

Povestea unui timișorean care a rămas fără picioare și o mână, după ce a fost lovit de tramvai în urmă cu aproape 20 de ani, face înconjurul României. Asta pentru că Costel Pârnău are o poveste impresionantă, o poveste a unui om care a reușit ceva ce pentru mulți părea imposibil, cu multă voință și optimism.

Deși are doar o mână, Costel Pârnău are o viață normală: o soție, doi copii sănătoși. De asemenea, timișoreanul și-a renovat casa cu o singură mână, gătește, muncește pe șantier, înoată și cântă la nai.

Sunt atât de multe lucruri pe care le poți spune despre acest om încât nici nu știu cum să încep și cum să termin! Costel Pârnău nu are picioare, nu are o mână, dar are un sens în viață! Și e atât de om și atât de puternic încât inspiră! Și motivează! Costel, oamenii nu mai văd demult ce îți lipsește, ci cât de mult ai! Și cât de mult meriți! Mă înclin„, a scris Cătălin Măruță pe Facebook, după ce l-a invitat pe timișorean în emisiunea pe care o moderează, ieri.

Costel Pârnău a primit multe lovituri de la viață, de-a lungul timpului. A trăit într-o casă de copii, iar în tinerețe, la vârsta de doar 17 ani, a fost lovit de tramvai, la Timișoara. În urma acestui accident, a rămas invalid, dar nu s-a dat bătut. Acum, vrea să motiveze și alți oameni să creadă în visul lor și să nu se dea bătuți niciodată.

Mie nu-mi lipseşte nimic în viaţa asta, doar o mână şi două picioare. Nu lipsa sau prezența unei dizabilități îi face pe oameni deosebiți, ci caracterul, munca, abilitățile și aptitudinile. Cred că una dintre cele mai puternice forţe din lume este voinţa omului care crede în sine, care îndrăznește să țintească sus, care urmărește încrezător lucrurile pe care și le dorește în viață. Activați această forță și veți ajunge acolo unde doriți să ajungeți. Nu trebuie să uităm un lucru, stejarul cât de puternic şi înalt este, se naşte doar dintr-o ghindă„, spune Costel Pârnău.

LĂSAȚI UN MESAJ