Povestea geamantanului livrat din Ibiza în România, printr-o firmă de curierat. A trecut prin vama Nădlac. Incredibil ce conținea

3261

Doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore de procurorii DIICOT, fiind acuzați că au adus din Spania 1,5 kg de cannabis. Drogurile au fost expediate în România într-un geamantan, prin intermediul unei firme de curierat.

Procurorii DIICOT susțin că, în perioada octombrie – noiembrie 2017, Răzvan Octavian Ionescu a procurat de pe teritoriul Spaniei cantitatea de 1.593,1 g cannabis pe care a transportat-o până la punctul de lucru al unui supermarket din localitatea Santa Eularia, Ibiza. Apoi, pe 1 noiembrie a trimis-o pe cale rutieră, într-un geamantan tip troler, destinatar fiind Alexandru Leonard Andrevici.

”La data de 12.11.2017, geamantanul a fost transportat cu un autovehicul fiind introdus în România, prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac. La data de 16.11.2017, inculpaţii Ionescu Răzvan Octavian și Andrevici Alexandru Leonard s-au deplasat împreună la punctul de lucru al unei societăţi de transport din zona Gării de Nord, de unde acesta din urmă a preluat geamantanul mai sus menționat și l-a transportat până la o adresă din municipiul București, sector 6. În perioada în care inculpatul Andrevici Alexandru Leonard a așteptat predarea coletului, inculpatul Ionescu Răzvan Octavian a rămas în apropierea acestuia, supraveghind zona și asigurându-se că nu sunt urmăriți”, arată procurorii DIICOT.

Cei doi urmează să fie prezentaţi Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.    Cauza este instrumentată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti.

sursa: evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ