Poveste șocantă! O tânără de 13 ani a fost violată și familia a plătit scump! „Au venit 10-15 inşi cu bâte și apoi…”

184

Violată şi lăsată gravidă! Asta ar fi soarta unei fete care n-a împlinit nici măcar 13 ani! Părinţii tinerei plâng zi şi noapte pentru că un bărbat de 21 de ani le-ar fi furat fiica, ar fi batjocorit-o, ar fi lăsat-o însărcinată şi i-ar fi ameninţat pe ei că îi va omorî dacă vor încerca să o ia de la el!

Povestea este una cu adevărat șocantă! Mama Lăcrămioara şi tata Tudor sunt doi părinţi care se simt neputincioşi în faţa celui care ar fi furat-o pe fiica lor din sânul familiei. Un bărbat care ar fi violat-o pe fetița lor şi ar fi lăsat-o şi gravidă! Totul, la nici 13 ani!

Mama Lăcrămioara știe ce fel de om i-a luat fiica! Un bărbat de 21 de ani, care ar fi avut curajul chiar să o lovească pe ea, o femeia de 44 de ani, acuză mama.

„M-a luat la bătaie! Mi-a dat cu spray în ochi, mi-a dat cu bâta, o scândură din aia peste mână! În ziua de Paşte în loc să sărbătoresc şi eu ca omul, au venit 10-15 inşi cu bâte, cu sabie, au venit la mine şi a intrat el, violatorul”, a declarat femeia îndurerată.

Citește mai multe pe a1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ