Poveste șocantă în vestul țării. Copil de 12 ani, violat cu acordul mamei, de mai mulți indivizi

418
copil abuzat

Un copil de 12 ani, din localitatea arădeană Zădăreni, a fost violat în repetate rânduri, vreme de mai bine de doi ani de zile, de către mai mulți bărbați.

Totul s-a petrecut cu acordul mamei copilului. Se pare că, la schimb, femeia de 49 de ani beneficia de anumite foloase materiale.

Doi bărbați sunt cercetați de polițiști, în acest caz: Matei Ioan, în vârstă de 43 de ani, din Zădăreni, respectiv Remeș Matei Florin, în vârstă de 21 de ani, din Felnac.

Perioada în care s-au petrecut aceste orori este 01.07.2016 – 01.04.2018.

Citește mai mult pe specialarad.ro

1 COMENTARIU

  1. Dacă nu ar exista atata coruptie si atata minciună!!!
    Sper ca copilul sa nu se mai lase influentat de ceea ce ii spun altii si sa spuna adevarul ca e păcat de sufletul tânărului care sta NEVINOVAT închis.
    Băiete nu banii te fac fericit, asa ca du-te si spune adevarul ca atat tu cat si toti cei care te-au influențat sa minti vor fi pedepsiti într-o zi, pe lumea asta sau pe lumea cealaltă.
    Adevarul te ușurează si vei avea liniște și pace si bogăție!!! SPUNE ADEVARUL COPILE altfel vei suferi toata viață, nu distruge un suflet nevinovat !!!
    Încă nu e prea târziu chiar dacă hotărârea e definitivă! Esti mic si va fi greu, poate nu vei fi luat in considerare de poliția coruptă însă poti sa te faci auzit, în ziar, la televizor, la judecătorie, la pușcărie încearcă peste tot !!! TE ROG SPUNE ADEVARUL !!!

LĂSAȚI UN MESAJ