Atenție, șoferi și pietoni! Capcane în traficul din Timișoara. Video

125

Orice şofer care circulă prin Timişoara a simţit pe propria-i maşină ce înseamnă capacele de canal lăsate. Acestea nu sunt montate aşa cum trebuie şi devin adevărate cratere care taie roţi, îndoaie jenţi sau trimt direct autoturismele în service.

Un inginer din Timişoara a urmărit evoluţia unul canal de pe strada Renaşterii. La doi ani de la refacerea străzii, canalul reprezintă un real pericol, atât pentru şoferi, cât şi pentru pietonii care traversează strada pe aici.

„Repararea străzii Renașterii a fost finalizată în 2016, chiar în primăvara dinaintea alegerilor locale. Doi ani mai târziu, așa arată capacul de deasupra unui „cămin de vizitare”. Fiind acoperit, nu se vedea că lipsește structura de rezistență pe care ar trebui sprijinit capacul de canalizare și că acesta stă sprijinit doar pe sol și pe două bare de fier, dar după doi ani de trafic am ajuns în situația asta. Date despre firma care a executat lucrarea – Super Construct SRL. A se observa cum i-a crescut cifra de afaceri și profitul odată cu anul 2012, anul în care Nicolae Robu a fost ales primarul Timișoarei”, a scris inginerul pe Facebook.

Am verificat şi noi situaţia financiară a firmei Super Construct. Înainte de 2012, profitul net declarat era, constant, sub un milion de lei, în 2011 acesta fiind chiar sub 200.000 de lei. În 2012 societatea deja a câştigat 1,7 milioane de lei şi profitul a fost tot în creştere de atunci, ajungând la peste 6 milioane de lei (profit net). Concluziile vă rugăm să le trageţi voi.

Reparații – strada RenașteriiRepararea străzii Renașterii a fost finalizată în 2016, chiar în primăvara dinaintea alegerilor locale. Doi ani mai târziu, așa arată capacul de deasupra unui „cămin de vizitare”.Fiind acoperit, nu se vedea că lipsește structura de rezistență pe care ar trebui sprijinit capacul de canalizare (vedeți în comentarii o poză cu un exemplu) și că acesta stă sprijinit doar pe sol și pe două bare de fier, dar după doi ani de trafic am ajuns în situația asta.

Date despre firma care a executat lucrarea – Super Construct SRL – pot fi găsite urmărind link-ul de mai jos. A se observa cum i-a crescut cifra de afaceri și profitul odată cu anul 2012, anul în care Nicolae Robu a fost ales primarul Timișoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ