Poveste de dragoste sfârșită tragic. Ce au făcut doi tineri înainte să fie găsiți morți

227

Poveste de dragoste, sfârşită brutal în judeţul Bacău, în urma unei întâmplări stupide. O fată 16 ani, şi iubitul ei de 19, au fost găsiţi morţi în maşina tânărului.

Anchetatorii bănuiesc că au adormit cu motorul pornit şi s-au intoxicat cu gazele de eşapament. Băiatul venise recent din Italia şi abia își luase autoturismul.

Autorităţile urmează să stabilească dacă nu cumva avea o defecţiune.

În jurul orei 9, un bărbat din comuna Secuieni a dat alarma. Omul a anunţat poliţia după ce i-a văzut pe cei doi tineri nemişcaţi. Criminaliştii au apărut imediat.

Maşina în care au fost găsite trupurile neînsufleţite ale celor doi tineri a fost găsită parcată pe o străduţă, lângă un service auto, departe de ochii trecătorilor. Se pare că cei doi au stat cu motorul pornit toată noaptea şi s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon.

Anchetatorii au aflat că băiatul s-ar fi întors zilele trecute din Italia, unde muncea, şi chiar duminică ar fi făcut schimb de maşini cu un bărbat din judeţul Vaslui. Poliţiştii au deschis un dosar de ucidere din culpă, în acest caz.

O acumulare toxică de gaz de eşapament se simte puţin în interiorul unei maşini, spun medicii. Simptomele sunt o uşoară stare de ameţeală şi iritaţii minore la nivel ochilor. Apoi intervine leşinul, care poate fi fatal.

LĂSAȚI UN MESAJ