Poparadu a bătut palma cu ASU

275

ASU Politehnica a început săptămâna premergătoare startului de sezon cu un transfer; poate cel mai important al verii pentru gruparea de liga a doua. Adrian Poparadu va îmbrăca tricoul violet și se mută pe Știința după patru sezoane petrecute pe Dan Păltinișanu pentru rivala ACS.

”Băieții în ghete” au făcut o mutare inspirată în chiar săptămâna deschiderii Ligii 2 de fotbal. Gruparea alb-violetă a ajuns la un acord cu Adrian Poparadu, mijlocaş în vârstă de 29 de ani, ce și-a încheiat recent conturile cu concitadina ACS Poli.

Poparadu poate fi un transfer decisiv pentru echipa lui Bogdan Andone, dată fiind experiența sa la nivel de primă ligă. A adunat 55 de meciuri la nivelul primului eşalon pentru ACS Poli, în vreme ce în eșalonul secund a jucat sub culorile la FCM Reşiţa, CS Buftea, Gloria Buzău şi CS Otopeni.

Mijlocașul este al zecea transfer din lotul Politehnicii, după Emanuel Fişteag, Ionuţ Coadă, Raul Krausz, Alin Ignea, Cornel Predescu, Ionuţ Plămadă, Florin Lazea, Marius Staicu şi Alin Crişanov.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.