Pompier timișean, infectat cu COVID! Detașamentul, închis

346

Un pompier din Timiș are coronavirus. Acesta activa în Detașamentul Lugoj, care a fost închis imediat ce a venit rezultatul pozitiv al testului, în 24 iulie.

Toți colegii lui sunt izolați la domiciliu. ”La nivelul ISU TIMIȘ s-a înregistrat un caz de infectare cu virusul SARS-CoV-2, a unui cadru militar care își desfășoară activitatea în plan operativ la Detașamentul de Pompieri Lugoj”, a confirmat ISU Banat.

Imediat a fost dispusă dezinfecția tuturor spațiilor clădirii detașamentului și a tehnicii de intervenție se realizează cu echipajul specializat CBRN.

”Ancheta epidemiologică este in curs de desfășurare, fiind prelevate probe pentru personalul turei de serviciu din data de 24.07.2020. Conform deciziei medicale, colegul nostru se află internat la un spital suport COVID din Timișoara. Starea lui de sănătate este bună si în continuare îi acordăm tot sprijinul de care are nevoie și ne preocupăm pentru sănătatea lui. De asemenea, asigurăm cetățenii Municipiului Lugoj și ai localităților limitrofe că suntem în măsură să intervenim operativ la toate situatiile de urgență care pot apărea”, mai transmit pompierii timișeni.

De la începutul perioadei, la nivelul tuturor structurilor din cadrul ISU Timiș au fost luate măsuri pentru dezinfecția si igienizarea spațiilor, precum și a suprafețelor care sunt atinse frecvent.

LĂSAȚI UN MESAJ