Polițistul de frontieră al anului 2017 e din Timiș

2274

Agentului șef adjunct de poliție Toma Adrian din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara, Sectorul Poliției de Frontieră Moravița, a fost recompensat cu distincția ”Polițistul de frontieră al anului 2017” pentru profesionalism și merite deosebite în îndeplinirea misiunilor de serviciu.

Agentul a participat la majoritatea evenimentelor de migrație ilegală înregistrate în zona de responsabilitate, identificând și reținând importante grupuri de migranți în timp ce încercau să treacă ilegal frontiera.

În această perioadă a manifestat spirit de echipa în misiunile la care a participat, disponibilitate în cercetarea evenimentelor operative și a avut o contribuție importantă în activitățile desfășurate pentru identificarea principalelor rute utilizate de migranți.

Acordarea distincției vine încontextul în care astăzi, 24 iulie, Poliția de Frontieră Română aniversează 153 ani de existență instituțională.

Aceeași distincție a mai fost acordată și comisarului șef de poliție Bordeianu Ioan-Dorin din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iași, Serviciul de Combatere a Migrației Ilegale și a Infracționalității Transfrontaliere, pentru devotament și merite deosebite în îndeplinirea misiunilor de serviciu.

LĂSAȚI UN MESAJ