Polițiștii din Hunedoara au ajuns de râsul colegilor din țară! Din ce cauză…

1216

Mai multe maşini cu probleme ale Poliţiei Municipiului Hunedoara au fost prezentate pe pagina de Facebook – Poliţiştii au umor.

În fotografiile expuse pe Facebook, se pot vedea volanul, scaunul sau tapiţeria rupte. Acestea au fost postat pe una din paginile cu cei mai mulţi urmăritori, „Poliţiştii au umor”, o pagină urmărită de 178.000 de persoane. Alături este prezentat şi răspunsul la petiţia agenţilor care sunt nevoiţi să lucreze în asemenea condiţii. În ciuda evidenţelor, în hârtia semnată chiar de şeful inspectoratului, Dumitru Liviu Gabriel, se precizează că vehiculele sunt perfect funcţionale şi întreţinute corespunzător.

Pentru a exemplifica şi mai bine situaţia, unul dintre poliţişti a postat inclusiv o poză în care se observă pantalonii uniformei rupţi din cauza scaunului. Poliţiştii care au trimis fotografiile administratorului paginii afirmă că se simt umiliți pentru faptul că trebuie să se deplaseze cu astfel de ”autospeciale”.

”Colegii din cadrul Poliției Mun. Hunedoara îmi transmit că se simt umiliți pentru faptul că trebuie să se deplaseze cu astfel de ”autospeciale”, care, se presupune că ar trebui să fie un etalon pentru sintagma ”siguranță și încredere”. După cum vedeți, polițiștii ajung să își rupă pur și simplu uniforma, circulând cu ”siguranță și încredere”. Înțeleg că au fost sesizări și că, acolo s-a deplasat corpul de control care, ce să vezi, a constatat că ”autospecialele” sunt ”în regulă”. Mie nu mi se par deloc în regulă. Mai mult, seamănă cu niște sicrie pe patru roți. Și mai grav, înțeleg că în curtea IPJ există autospeciale care sunt într-o stare foarte bună, dar care sunt ținute ”pe dreapta”, pentru a se plimba cu ele ”plimbători de hârtii”” scrie administratorul paginii de Facebook – Polițiștii au umor.

LĂSAȚI UN MESAJ