Poliţiştii caută de trei luni un tânăr vinovat de un accident teribil

487

Poliţiştii caută de trei luni un tânăr vinovat de un accident teribil, la Cluj: „Atenţie, e foarte periculos şi violent!”, e anunţul autorităţilor legat de Ionel Rostas, cunoscut drept Boxi.

Pe 27 aprilie, pe raza localității Sânnicoară, Rostas Ionel nu a păstrat distanța regulamentară față de mașina pe care o urma. În urma impactului, două mașini au părăsit partea carosabilă prin partea stângă, lovind un al treilea autoturism care circula regulamentar din sens opus.

Două peroane au fost rănite în accident şi au avut nevoie de îngrijiri medicale. În pofida căutărilor efectuate până în prezent, oamenii legii încă nu au reușit să dea de urma celui care a provocat accidentul, fugind apoi de la locul faptei.

„Acesta se deplasează prin oraș cu taxi, dacă îl recunoașteți cumva sau îl transportați, să luați de urgență legătura cu Poliția la 112. Atenție mare, e foarte periculos și violent!”, transmiteau la momentul accidentului reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

„Cel în cauză se sustrage în continuare urmăririi penale. Se continuă cercetările pentru depistarea și tragerea la răspundere penală a acestuia”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Traian Morar, contactat de Monitorul de Cluj. Individul are domiciliul stabil Între Lacuri, pe strada Sarmizegetusa.

sursa – observator.tv

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.