Poliţiştii care au ajutat două bătrâne să traverseze strada, premiaţi de ministrul de Interne

99

Doi poliţişti care au ajutat persoane în vârstă să traverseze strada au fost primiţi de ministrul interimar al MAI, Mihai Fifor, care i-a premiat şi a făcut public gestul lor.

„Mihai Fifor, s-a întâlnit cu Oana și Robert, doi colegi polițiști, pentru a-i felicita și încuraja. Amândoi s-au evidențiat prin spirit civic, acordând o mână de ajutor unor persoane în vârstă, atunci când au avut nevoie.

Mai mult decât atât, altruismul și înțelepciunea de care a dat dovadă Oana față de o tânără turistă din Germania, au atras recunoștința din partea autorităților germane, care au transmis mulțumiri scrise Poliției Române. Pe scurt, aflată în timpul serviciului, a fost abordată de turistă, care își pierduse toate actele și banii. Soluția a găsit-o pe loc, oferindu-i cazare pentru câteva zile, timp în care a ajutat-o să contacteze Ambasada Germaniei la București, pentru a putea să se întoarcă în țara sa.

Astfel de angajați garantează că această instituție își recâștigă încrederea societății, pentru că, atunci când situația impune, nu sunt nepăsători și nici superficiali”, scrie MAI.
Sursa: Digi24

LĂSAȚI UN MESAJ