Poliţist local anchetat disciplinar pentru că a amendat un PSD-ist cu funcţii

282

Un poliţist local va fi anchetat disciplinar de superiorii săi pentru că l-a amendat pe purtătorul de cuvânt PSD Constanţa. PSD-istul l-a ameninţat că va fi dat afară reclamând c-a fost sancţionat discreţionar.

Inspectorul principal Alexandru Pulbere de la Poliţia Locală Constanţa a venit în conflict cu un membru PSD când l-a amendat pe acesta pentru că parcase în faţa şcolii fiicei lui, pe banda întâi a unui bulevard.

Locul de pe Bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, din faţa Şcolii Spectrum, este cunoscut pentru ambuteiajele care se creează aici când părinţii vin să-şi lase sau să-şi ia copiii de la şcoală. Circulaţia este blocată efectiv de maşinile celor care opresc fix în faţa şcolii sau în imediata ei apropiere, staţionând acolo minute în şir. Pe lângă încurcarea traficului, coada de maşini care staţionează nepermis pe banda întâi obturează inclusiv vizibilitatea la trecerea de pietoni şi la staţia de autobuz din faţa şcolii.  Scuza părinţilor este că nu stau acolo „decât“ 5 minute – suficient cât să încurce circulaţia în zonă.

„Agentul Pulbere de la Poliţia Locală a venit acum câteva zile, ca hoţii şi, dintre sute de catarge oprite să-şi ia copii de la şcoală, preţ de 5 minute, m-a ales pe mine să mă ardă, că oprisem pe prima bandă. Alţii opresc pe a doua, în staţia de autobuz sau chiar pe trecere, după cum se vede în imagini. După ce i-am depus reclamaţie, de o săptămână n-a mai venit Pulbere să-i şicaneze pe bieţii părinţi. S-o fi dus să vadă adevăratele grozăvii, din restul oraşului. Dar amenda mea rămâne. Băi, dacă a fost să mă sacrific eu pentru asta, ca să lase oamenii în pace, aflaţi într-o situaţie fără rezolvare, chiar merită!“, a scris Sorin Lucian Ionescu pe Facebook.

Întreaga poveste, pe adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ