Acord de parteneriat între Ministerul Turismului și Asociația Timișoara 2021

120

Cu ocazia vizitei de azi a unei delegații ministeriale în județul nostru au fost o serie de discuții cu autoritățile locale finalizate cu acte ce ar putea înbunătăți mișcarea turistică și culturală în partea noastră de țară. Unul din acești potențiali parteneri și beneficiari ai contactelor este și asociația ce se ocupă de implementarea proiectului ce ne va face capitală pentru un an.

Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii a semnat un acord de parteneriat cu Ministerul Turismului, pentru promovarea proiectului „Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii”. Protocolul a fost semnat de către ministrul Turismului, Bogdan Gheorghe Trif, și directorul executiv al Asociației Timișoara 2021 – Simona Neumann.

„Acest proiect nu aparține doar Timișoarei, ci întregii țări. Cu siguranță va fi un succes, și Timișoara și România vor beneficia de acest succes”, a declarat ministrul turismului, Bogdan Gheorghe Trif, la semnarea acordului de parteneriat.

„Timișoara 2021 este un proiect cultural, dar este și un proiect al orașului care reprezintă întreaga țară. Este un mare avantaj faptul că prin acest parteneriat vom beneficia de prezența la toate târgurile de turism și vom promova Timișoara și regiunea la nivel național și internațional”, a declarat Simona Neumann, directorul executiv al Asociației Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii.

Ministrul Turismului a declarat că în perioada următoare va vor avea loc la București întâlniri între reprezentanți ai Ministerului Culturii și Identității Naționale, Ministerul Transporturilor și Ministerul Turismului pentru a pune la punct o strategie comună de spijinire a proiectului Timișoara 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ