Polițist înarmat cu o… lopată, pentru a potoli un recidivist care își teroriza vecinii cu sabia VIDEO

439

Scene violente în Brăila, unde un recidivist a reuşit să-şi terorizeze vecinii, şi-a distrus locuinţa, apoi i-a ameninţat pe oameni cu o sabie. Prins cu greu de poliţişti şi dus la psihiatrie, bărbatul a fost în cele din urmă eliberat. Dar proaspăt externat, individul a atacat din nou o casă de pariuri, apoi a dat drumul la gaze în locuinţă şi a ameninţat că se sinucide.

Individul s-a refugiat în locuinţă, iar unul dintre poliţişti a scos pistolul. În schimb, celălalt agent a luat o lopată din casa scării şi aşa înarmați au intrat în apartamentul recidivistului. Omul, gol-puşcă, se baricadase în sufragerie şi toate lucrurile din casa erau distruse.

În cursul zilei, bărbatul se află din nou la Spitalul de Psihiatrie Brăila, dar are mari şanse să fie eliberat din nou. Potrivit medicilor, el este cunoscut cu afecţiuni psihice, dar pentru că spune că îşi va lua tratamentul nu poate fi reţinut mai mult de 24 de ore

Individul este cunoscut încă din anii ’90 şi are mai multe condamnări, inclusiv pentru furt. De când a fost eliberat din penitenciar s-a ales cu mai multe dosare penale pentru distrugere.

sursa – stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ