Polițist din vestul țării, mesaj ironic cu privire la tentativa de asasinat a lui Dragnea: „Ești killer profesionist”

489

Poliţistul Traian Berbeceanu a explicat de ce nu crede că Liviu Dragnea ar fi putut fi ţinta unor asasini plătiţi.

Tentativa de asasinat dezvăluită de Liviu Dragnea a stârnit numeroase reacţii în spaţiul public. Poliţistul Traian Berbeceanu, fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, s-a numărat printre cei care au ironizat declaraţiile liderului Partidului Social Democrat.

„Eşti killer profesionist dacă stai cel puţin o săptămână la Athenee Palace în regim single cu mic dejun inclus, mini-bar, wifi şi parcare platită. Dacă în fişa de cazare ai trecut la scopul călătoriei dirty business, iar după al doilea Jack arăţi vagaboandelor din night-club poza ţintei şi întrebi fioros unde-l poţi găsi pe ţăran. Te interesezi la recepţie unde-i cel mai apropiat magazin de arme dar te mulţumeşti cu foarfeca ciordită din salonul de înfrumuseţare când ţi-ai ciupelit sprâncenele pentru a le arcui în mod agresiv. Când totul este pus la punct, renunţi la misiune şi pleci grăbit acasă pentru că te-a chemat mă-ta să duci gunoiul”, a scris Traian Berbeceanu, pe pagina sa de Facebook.

Liviu Dragnea a susţinut, într-un interviu la postul de televiziune Antena 3, că în luna aprilie a anului trecut patru străini ar fi fost trimişi pe urmele lui.

„A fost o tentativă anul trecut, în aprilie. Nu vreau să povestesc. Au venit patru străini în România, cazaţi la Athenee Palace, din ceea ce mi s-a spus, şi au stat trei săptămâni aici. Mă rog, am scăpat, dar asta nu înseamnă că mi-am luat pază sau o să-mi iau pază. Suntem într-un stat parţial mafiot. Statul paralel este o mafie. Ştiu că s-a cercetat, mai departe nu ştiu”, a declarat şeful PSD. „Un domn foarte celebru în lume” i-a plătit, a adăugat Liviu Dragnea.

sursa: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ