Un fost primar are nevoie urgentă de sânge! Donatorii, așteptați la Centrul de Transfuzie din Timișoara

1343

Fostul primar al Lugojului, Marius Martinescu, actual consilier local independent, are nevoie de ajutor. Acesta se află internat la Institutul de Hematologie din Cluj și urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale complicate!

Deoarece au apărut câteva probleme, Marius Tiberiu Martinescu are nevoie urgentă de sânge, grupa 01, dar pot dona și persoanele care au și altă grupă sanguină.

“Nu e despre politică, partide și adversari, ci despre un gest normal pe care îl putem face pentru oricine ar avea nevoie! Un coleg din Consiliul Local Lugoj, fost primar al municipiului, are nevoie de ajutor pentru o operație complicată. E nevoie cât mai repede de sânge”, a declarat pentru redesteptarea.ro, consilierul Liviu Brîndușoni, cel care a mers miercuri, 22 august, la Timișoara, alături de alți lugojeni, pentru a dona sânge.

Acest lucru îl poate face oricine la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină de lângă Spitalul Județean Timișoara, însă trebuie să specifice numele persoanei pentru care donează, Marius Tiberiu Martinescu și Institutul de Hematologie Cluj, unde este internat și unde trebuie să ajungă sângele.

sursa – redesteptarea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ