Polițist de frontieră din Moldova Nouă accidentat grav în timpul unei misiuni

175

Ieri, în timpul unei misiuni în insula Ostrov, echipajul unei ambarcaţiuni de patrulare a acostat într-un loc neamenajat, şi în timpul îmbarcării un politist de frontieră a alunecat de pe un bolovan, accidentându-se grav în zona toracelui. Agentul de poliţie s-a ales cu cinci coaste fracturate.

,,Ieri, în jurul orei 11:00, un poliţist de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Veche, judeţul Caraş-Severin, pe timpul executării unei misiuni, cu o ambarcaţiune, a alunecat pe timpul îmbarcării pe pietrele de pe marginea fluviului Dunărea, accidentându-se în zona toracelui. Agentul a fost transportat la Spitalul din Moldova Veche, ulterior fiind transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Timişoara pentru investigaţii suplimentare în acordarea de îngrijiri de specialitate, în prezent starea lui fiind stabilă.

Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara a dispus deplasarea unui lucrător din cadrul Compartimentului Securitate şi Sănătate în Muncă pentru a se stabili în ce împrejurări a avut loc accidentul şi dacă intră sub incidentul accidentelor de muncă”, a anunțat Nicola Petre-Ionuţ, subcomisar de poliţie, pentru carsanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ