5.1 C
Timișoara
miercuri 17 aprilie 2024

Polițist cu patru bordeluri clandestine. Afaceri de lux, sub ochii șefilor

Arestarea unui polițist scoate la iveală o rețea de prostituție care funcționa, de ani buni, sub ochii șefilor și a celor de la „Doi și-un sfert”, serviciul secret al MAI.

Concret, DGA a anunțat că față de agentul de poliție se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de proxenetism (3 fapte), fals în declarații și instigare la infracțiunea de abuz în serviciu. În sarcina lui Delie anchetatorii au reținut că, „în perioada 2015 – 2019, a determinat și a înlesnit practicarea prostituției de către mai multe tinere majore, obținând foloase materiale în contextul acestor activități. De asemenea, în declarația de avere aferentă anului 2018, polițistul nu a menționat veniturile obținute din închirierea a 4 imobile pe care le deținea”.

DGA explică faptul că „agentul de poliție ar fi determinat un coleg de serviciu, în contextul unui control rutier, să nu-și îndeplinească atribuțiile de serviciu care presupuneau sancționarea contravențională a unui conducător auto și reținerea certificatului de înmatriculare al acestuia. Față de polițistul care nu a aplicat sancțiunea contravențională în contextul intervenției efectuate de polițistul arestat, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de abuz în serviciu”.

 

 

Sursa: evz.ro

Alte subiecte :

Conacul Mocioni: expoziție dedicată la Timișoara și artă stradală la Foeni

După trei săptămâni de expunere pe simezele din capitala Islandei, expoziția eveniment despre Conacul Mocioni revine acasă. Începând cu ziua de...

Parcarea multietajată în zona Gării de Nord

Conceptul de arhitectură pentru parcarea multietajată pe care Primăria Timișoara o va construi în zona Gării de Nord a fost finalizat. Potrivit documentației,...

Citește și :