Politică pe telefonul mobil! Aplicaţie „TSD Timişoara”

103

Toată lumea butonează telefonul mobil! Acasă, în tramvai sau la serviciu – când şeful nu e pe fază, în parc ori pe stradă. Apelurile şi SMS-urile curg pe telefonul mobil, acesta ajută la socializare, acum se face şi politică.

TSD Timişoara anunţă că este prima organizaţie de tineret din România care pune la dispoziţia membrilor săi şi nu numai o aplicaţie pentru telefonul mobil.

Ideea aplicaţiei i-a aparţinut Roxanei Kaşai şi a fost dezvoltată de Bogdan Stanoiev prin appsfromaustria.com.

„Din ceea ce ştim noi, suntem prima organizaţie din ţară care dispune de o astfel de aplicaţie. Rolul ei este de a facilita comunicarea dintre noi, dar oricine îşi descarcă această aplicaţie poate fi la curent cu tot ceea ce se întâmplă în cadrul TSD Timişoara. Ne bucurăm că am reuşit să înregistrăm o premieră în cadrul Tineretului Social Democrat”, transmit liderii TSD Timişoara.

Aplicaţia, care este disponibilă gratuit pe App Store şi Google Play, are mai multe funcţii şi secţiuni, cum ar fi: prezentarea TSD Timişoara şi a conducerii acesteia, calendar de evenimente, galerie foto, în timp ce pagina de Facebook şi canalul de Youtube sunt încorporate. De asemenea, tinerii care doresc să devină membri ai TSD Timişoara se pot înscrie cu ajutorul aplicaţiei numită chiar „TSD Timişoara”.

LĂSAȚI UN MESAJ