Poliția Locală iar i-a rugat frumos pe oamenii străzii să plece din Timișoara

572

Politiștii locali au desfășurat o nouă acțiune pentru depistarea oamenilor străzii, aflați pe raza municipiului Timișoara, care prin prezența lor creează disconfort cetățenilor.
Astfel, un număr de 21 de persoane fără adăpost au fost depistate în mai multe locații semnalate de timișoreni precum un teren viran de pe str. Martir Dan Carpin, podul din zona Ovidiu Balea, terenul de lângă construcția Spitalului Municipal de pe Calea Torontalului colț cu Grigore Alexandrescu.

oamenii strazii (1)Au fost aduși la sediul Poliției Locale Timișoara pentru identificare și preluare în baza de date.
De asemenea, în cursul zilei de 6 iulie, polițiștii locali au acționat pentru asanarea unei noi locații în care au existat sesizări de la cetățeni cum că un grup de persoane din categoria oamenilor străzii și-au improvizat adăpost.
Astfel, pe str. Ion Ionescu de la Brad, în spatele unui service auto, pe un teren proprietate privată aparținând unei societăți aflată în insolvență, au fost depistate un număr de 11 persoane, între care trei minori, care au strâns în locația respectivă o cantitate însemnată de deșeuri și erau predispuși la comiterea de fapte de natură contravențională și penală.
Cei în cauză au fost identificați și au fost îndrumați către localitățile de domiciliu.
Proprietarul locației a fost somat să intre în legalitate prin luarea măsurilor de igienizare și de îngrădire a zonei.

LĂSAȚI UN MESAJ