Poliția în tramvaie, la Timișoara! Ce se întâmplă!

1118

Polițiștii locali împreunp cu cei de la Secția 1 Timișoara au împânzit mijloacele de transport în comun din municipiu. Scopul acestei acțiuni este de a fi prevenite furturile din buzunare sau poșete în această perioadă.

Polițiștii locali de la Biroul Transport Urban împreună cu polițiștii de la Secția 1 au mers cu mijloacele de transport în comun pentru a preveni furturile și alte fapte contravenționale în stații, tramvaie, autobuze și troleibuze.

“Acțiunile cu echipaje mixte sunt cu atât mai oportune în condițiile în care în perioada sărbătorilor numărul de persoane care circulă cu mijloacele de transport este mare, multă lume merge la cumpărături existând posibilitatea ca hoții de buzunare să profide de faptul că cetățenii pot deține sume mari de bani la ei și astfel să încerce să sustragă bunurile acestora, în aglomerația creată”, anunță reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Patrulările vor continua și în perioada următoare pentru a-i descuraja pe hoții de buzunare care îi exasperează pe călătorii din Timișoara.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ