Accident spectaculos în vestul țării. Ce a putut face un șofer!

428

Un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani a fost protagonistul unui accident spectaculos, produs chiar în sensul giratoriu de la întrarea în localitatea Livada, de pe DN 79.

Totul s-a întâmplat marţi seara în jurul orei 23.10, atunci când conducătorul autoturismului OPEL de culoare vişinie care se deplasa dinspre Arad spre Chişineu-Criş, a uitat să ia curba în sensul giratoriu, s-a izbit puternic de parapetul de beton, după care a ieşit în afara părţii carosabile plonjând direct în şanşul aflat pe marginea drumului.

Un conducător auto care rula pe şosea în spatele victimei a văzut întreaga scenă şi a sunat la numărul 112 astfel că la faţa locului au sosit în timp record un echipaj SMURD insoţit de o maşină de descarcerare care l-a scos pe bărbat din autovehicul. Femeia care a sunat la 112 spune că bărbatul avea viteză când s-a izbit de parapetul de beton iar din maşină au sărit scântei puternice. Bărbatul nu ar fi schiţat niciun gest ca să evite întreaga scenă.

Cascadorul fără voie aflat singur în maşină a fost predat medicilor sosiţi la faţa locului. Din fericire, aceştia spun că bărbatul este conştient, nu prezintă răni şi se află în afara oricărui pericol.

sursă: ghidularadean.ro

LĂSAȚI UN MESAJ