Poliția, în alertă! Doi deținuți au evadat în timp ce se aflau la muncă

255

Doi deținuți sunt de negăsit!

Miercuri, în jurul orei 17:00, s-a constatat că deţinuții GAVRIL BOGDAN și IULKO ZOLTAN au părăsit punctul de lucru din cadrul secției exterioare Buziaș, unde prestau activități lucrative fără supraveghere.

În vederea capturării deţinuților, au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situaţii, respectiv: blocarea căilor de acces – posibile direcţii de deplasare, alarmarea personalului unității, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare formate din angajaţi ai Penitenciarului Timișoara, precum şi cooperarea cu  Inspectoratul de Poliţie Timiș, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Timiș si Poliția de Frontieră.

De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative, care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului.

În cazul în care deţineţi informaţii care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deţinuților vă rugăm să contactaţi cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sunaţi la numărul de telefon 112. De asemenea, puteţi contacta Penitenciarul Timișoara la telefon: (0256) 200030, au transmis reprezentanții Penitenciarului.

Semnalmente deţinuți:

detinut1

GAVRIL BOGDAN – înălțime: 1,71 m

–       ochi căprui

–       păr șaten închis

–       constituție: atletică

–       purta pantalon trening gri cu verde.

(în vârstă de 25 de ani, condamnat definitiv la 1,8 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt, cu domiciliul în localitatea Șeica Mare, judeţul Sibiu, clasificat în regim deschis)

detinut

IULKO ZOLTAN   – înălțime: 1,72 m

–       ochi albaștri

–       păr șaten

–       constituție: atletică

–       tatuaje pe brațe

–       purta pantalon crem și tricou roșu.

(în vârstă de 36 de ani, condamnat definitiv la 7 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor, cu domiciliul în comuna Peregu Mare, sat Peregu Mic, judeţul Arad, clasificat în regim deschis).

LĂSAȚI UN MESAJ