Poliția din Timiș, percheziție la o femeie din… București. Pentru contrabandă cu muniţie!

162

Poliţiştii timişeni specializaţi în arme, explozivi şi substanţe periculoase efectuează o percheziţie pe raza municipiului Bucureşti, la locuinţa unei persoane bănuite de contrabandă calificată.

La data de 7 iunie a.c., în baza autorizaţiei emise de Judecătoria Timişoara, poliţiştii timişeni specializaţi în arme, explozivi şi substanţe periculoase  efectuează o percheziţie, pe raza municipiului Bucureşti, la domiciliul unei persoane bănuite de contrabandă cu muniţie.

În fapt, în cursul lunii mai, poliţiştii au fost sesizaţi de către lucrătorii Direcţiei Regionale Vamale Timişoara despre faptul că au descoperit într-un colet, expediat din America, muniţie letală, respectiv 400 de cartuşe.

Astfel, în scopul probării activităţii infracţionale, poliţiştii efectuează o percheziţie la locuinţa femeii de 48 de ani, care figurează ca fiind destinatarul coletului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă calificată, poliţiştii continuând cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a persoanelor implicate.

LĂSAȚI UN MESAJ