12.1 C
Timișoara
vineri 1 decembrie 2023

Poliția controlează un agent economic din județul Timiș la ouă…

Poliţia Română desfăşoară acţiuni pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor din domeniul comerţului cu produse alimentare, premergător sărbătorilor pascale.
În cadrul acţiunilor, sunt vizaţi, în principal, 11 agenţi economici, din 8 judeţe şi Bucureşti, specializaţi în comerţul cu produse alimentare, în special ouă.

La data de 14 aprilie a.c., poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei Române desfăşoară o acţiune pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor economice, pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor Arad, Braşov, Cluj, Giurgiu, Maramureş, Prahova, Satu Mare şi Timiş.
Astfel, poliţiştii de investigarea criminalităţii economice timişeni efectuează controale la un agent economic ce depozitează şi distribuie produse alimentare, în special ouă.

La acţiune participă şi specialişti din cadrul Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Alte subiecte :

Transparență decizională. Timișenii, așteptați să depună sugestii și propuneri pentru trei proiecte de hotărâre

Consiliul Județean Timiș a lansat în transparență decizională, conform Legii nr. 52/2003, trei proiecte de hotărâre privind aprobarea Organigramei și a...

Parada Militară de Ziua Națională a României începe la ora 12. Iată programul complet al manifestărilor și traseul stabilit de autorități

Timișorenii sunt așteptați la parada militară organizată de Ziua Națională în zona centrală a orașului. Ceremonialul militar şi religios de 1 Decembrie începe la 8:30...

Citește și :