Politehnica trimite sfertul în joc decisiv

67

Sfertul de finală dintre Politehnica Timișoara și Potaissa Turda se va tranşa în meciul decisiv. Alb-violeții au egalat situația la general, 30-29, în meciul doi desfășurat duminică.

Studenții rămân în joc pentru calificarea în semifinalele Ligii Naționale de handbal masculin. Timișorenii au câștigat meciul doi din cele trei programate în sfertul de finală cu Potaissa Turda. Calificarea se decide joi, în Ardeal.

Poli s-a impus cu 30-29 în disputa de duminică după-amiaza la capătul unei partide pe care a controlat-o în cea mai mare parte a ei. Avantajul gazdelor a fost de 4-5 goluri pe tabelă multe minute, clujenii reducând din ecart doar spre final.

”E 1-1 la general și trebuie să mai jucăm o dată la Turda, unde ei joacă mult mai bine decât în deplasare. Normal, favorită e Turda ca și a doua clasată după sezonul regulat și pentru că noi jucăm de mult timp fără stângaci pe postul de inter, dar noi ne vom face jocul nostru. Dacă jucătorii mei vor evolua la fel ca azi și arbitrajul va lăsa să joace o echipă în deplasare, atunci putem spera la altceva”, a concluzionat antrenorul Pero Milosevic.

Ca de obicei, tehnicianul SCM Politehnica a avut meciul său și cu brigada de arbitrii. Muntenegreanul a sfârșit prin a-și urmări echipa din tribuna în ultimele trei minute după ce văzuse un cartonaș galben și unul roșu.

SCM Politehnica: Marjanovic 10 goluri, Fenici 5 goluri, Milosevic 5 goluri, Lasica 4 goluri, Lazarov 3 goluri, Santeiu 3 goluri.

Potaissa Turda: Zacaciurin 7 goluri, Adomnicăi 6 goluri, Thalmaier 5 goluri, Cîntec 2 goluri, Pavel 2 goluri, Savic 2 goluri, Marian 2 goluri, Huta 2 goluri, Laslo 1 gol.

 

LĂSAȚI UN MESAJ