Nişte tineri belgieni au crezut că îşi pot face de cap în Timişoara! Ce au păţit?

8152

O patrulă a Poliţiei locale din Timişoara a surprins doi tineri care au smuls un ghiveci cu flori de pe Podul Michelangelo, l-au golit de pământ și de flori și l-au aruncat într-un coș de gunoi.

Cei în cauză, care făceau parte dintr-un grup de șapte persoane, au fost identificați, constatându-se că sunt cetățeni belgieni, cu vârsta de 27 de ani. Tinerii au fost sancționați fiecare cu câte o amendă de 2500 lei conform HCL 371/2007 modificată.

Reamintim că deteriorarea sau distrugerea materialului dendrofloricol constituie contravenție și se sancționează conform HCL 371/2007 modificată cu amenzi între 2000 și 2500 lei.

Poliția Locală atrage atenția că persoanele depistate în această situație sunt sancționate drastic. În ultima perioadă, lunar sunt depistate persoane, în special tineri, care recurg la astfel de gesturi pentru a se distra.

belgieni-amendati-colaj

3 COMENTARII

    • Se vede limpede in fotografii ca nu sunt tigani (culoarea tenului, a parului). Iar daca in urma legitimarii lor, a rezultat ca sunt belgieni, atunci probabil ca nu sunt altceva, in mod sigur nu sunt chinezi. Din punct de vedere al comportamentului, da, este clar ca belgienii sunt aidoma tiganilor. Dar ce credeati? Credeati ca belgienii (la fel ca alte natii din Vest) sunt „exemple de civilizatie”, asa cum se lauda de multe ori singuri?

    • Uita-te la poze, la culoarea pielii, doi dintre ei sunt blonzi, unde vezi tu tigani? Sunt belgieni in toata regula si nu este deloc „o mare diferenta” intre belgieni si tigani, e acelasi lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ