Politehnica, ținută în șah de Steaua

86

Handbaliștii timișoreni rămân în coada clasamentului Ligii Naționale după o nouă remiză, 26-26 în compania lui Steaua București. SCM Politehnica s-a ales doar cu un punct dintr-un joc în care a condus cu cinci goluri…

Timișoara este departe de așteptări, e antepenultima în prima ligă după primele șase runde. Doar nou-promovatele CSM Satu Mare și CSM Făgăraș sunt sub alb-violeți în ierarhia Ligii Naționale. Ultimul duel al bănățenilor a fost cel de duminică, în fața Stelei, meci din care elevii lui Pero Milosevic s-au ales doar cu un punct.

Poli și-a făcut jocul în prima parte și la pauză avea 15-11. Diferența a crescut cu câteva oscilații până la diferența de 5 goluri în favoarea lui Poli. Nervii i-au lăsat pe bănățeni în ultimul sfert de oră după câteva decizii contestate ale cuplului Dinu-Din și Steaua a topit ecartul. Ba mai mult, oaspeții au și condus în ultimele minute. Poli a avut șansa de a câștiga cu ultimul atac la dispoziție, dar la fel ca în finalul partidei cu Dinamo nu a știut să îl fructifice.

Poli: Marjanovic 7 goluri, Lasica 4 goluri, Fenici 4 goluri, Simovic 4 goluri, Lazarov 3 goluri, Milosevic 2 goluri.

Pentru bănățeni urmează miercuri o deplasarea aparent ușoară, la Satu Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ