ASU Politehnica și-a luat avânt pentru reluarea Ligii a 2-a

160

ASU Politehnica Timișoara e gata de restartul Ligii a 2-a. Studenții și-au propus să adune 22 de puncte în meciurile rămase, astfel că salvarea de la retrogradare devine un obiectiv ușor de îndeplinit.

După o vacanță de iarnă agitată pe piața transferurilor, ASU Politehnica este pregătită să reia duelurile ligii secunde. ”Am realizat transferurile dorite în proporție de 90%”, sunt oficialii clubului violet. Pe Știința au sosit în această iarnă doi portari – Ricardo Filip, Victor Gârlea -, un fundaș – Ioan Mera – și patru mijlocași – Bogdan Nicolescu, Răzvan Gorovei, Vlad Bîte, Adrian Ungureanu.

”Sperăm să ne îndeplinim obiectivul în retur. Reprezintă oportunități pentru fiecare dintre noi, pentru carierele noastre. Poli este un nume important și joci cu sufletul pentru o echipă cu așa suporteri. Doar fanii sunt cel mai imporant argument care te atrage la această echipă”, au punctat noii veniți cu ocazia prezentării oficiale.

Trei dintre cei 7 sosiți în această iarnă ar trebui să aducă maturitate și experiență în jocul Politehnicii. Mera, Gorovei și Nicolescu au CV-uri importante pentru liga secundă. Unul dintre ei, lugojeanul Bogdan Nicolescu a explicat motivele revenirii sale în țară după experiențe din Spania și Islanda.

”Am considerat că este cel mai bine să revin acasă. La o echipă ca și Poli te simți fotbalist. E tot mai rar să găsești spectatori în tribune și asta e foarte trist. În ultimii ani nivelul fotbalului românesc a scăzut. Sigur va fi un meci greu la Suceava, pe un teren dificil. Vrem să batem acolo, dar sigur că în funcție de desfășurarea partidei poate ne vom mulțumi și cu un rezultat de egalitate.

Obiectivul nostru este acela de a câștiga toate meciurile și să urcăm pe clasament. Am jucat în Islanda și într-un fel această experiență m-a pregătit pentru jocul de la Suceava. Nu în ceea ce privește terenul pentru că acolo am avut condiții foarte bune, ci în ceea ce privește dăruirea și lupta pe care le vom întâlni în primul joc”, a punctat Bogdan Nicolescu.

Politehnica va juca la Suceava sâmbătă, de la ora 11. Antrenorul Sorin Brîndescu are serioase bătăi de cap după ce accidentările ultimelor zile au redus la minim lotul pe care îl are la dispoziție. ”Nu știu dacă vom reuși să trecem 18 jucători pe foaia de joc. Este priml meci și vrem un rezultat pozitiv. Conducerea ne-a fixat să adunăm 22 de puncte”, a încheiat tehnicianul polist.

ASU este prima deasupra liniei retrogradabile cu 17 puncte. ”Băieții în ghete” au de apărat avansul de patru puncte însă obiectivul este departe de locurile fierbinți.

 

LĂSAȚI UN MESAJ