Politehnica merge în fief-ul lui Steaua

98

Ajunsă pe locul șase în Liga Națională, Politehnica Timişoara are de apărat miercuri poziția ocupată în fața principalei urmăritoare. Studenții întâlnesc miercuri, la Chiajna, echipa Steaua București.

Retragerea Reșiței și victoria cu Focșaniul a propulsat-o pe SCM Politehnica pe poziția a șasea, iar miza a devenit apărarea acestei clasări în condițiile în care distanța față de locul 5 este de opt puncte. Handbaliștii timișoreni își pot întări poziția printr-o victorie externă în fața Stelei.

”Acum avem trei puncte mai mult decât Steaua, iar asta înseamnă mult atât pentru noi cât şi pentru ei. Dacă noi câştigăm pe terenul lor, ne vom distanţa la 6 şi vom avea o siguranţă mai mare în disputele directe cu ei. Presiunea e la Steaua, în momentul de faţă, dar le respectăm valoarea pentru că au jucători buni pe toate posturile. Ne aşteptăm ca meciul să fie foarte foarte complicat, dar sperăm ca defensiva noastră să funcţioneze ca în ultima perioadă şi în atac trebuie să ne îmbunătăţim”, spune antrenorul Pero Milosevic.

Tehnicianul nu se poate baza pe extrema Marko Lasica, accidentat la menisc. Internaționalul ar putea să ajungă la operație și ar fi indisponibil aproximativ șase săptămâni.

Duelul dintre Steaua și Poli e programat miercuri, de la ora 16, fiind televizată pe TVR 2.

LĂSAȚI UN MESAJ