Informatica a trecut la pas pe locul doi

77

Informatica Timisoara a zdrobit-o pe campioana României în Liga I de futsal. Violeții au trecut cu 5-2 de City’us Târgu Mureș și au urcat pe poziția secundă.

Reeditarea ultimei finale a campionatului nu a mai avut echilibrul și emoția din urmă cu 8 luni. Timișoara a fost superioară campioanei City’us Târgu Mureș și a obținut o victorie foarte clară. Un 5-2 (3-1) care arată totuși diferențele dintre cele două echipe în acest moment.

E drept că Informatica a întâlnit o umbră a campioanei, mureșenii pierzând mulți dintre jucătorii de bază din cauza unui buget înjumătățit. De altfel ardelenii ocupă abia locul 6 în Liga I cu șanse mici de a mai prinde măcar semifinalele.

Brazilienii Informaticii au fost responsabilii cu golul în meciul de marți seara, Felipe Oliveira a marcat de patru ori, iar Savio Valadares a lovit o dată. Cu acest succes Informatica a adunat 36 de puncte în 16 runde și a uract pe poziția secundă, la două lungimi de liderul United Galati. În runda următoare, Informatica merge la Târgu Secuiesc pentru duelul cu ultima clasată în Liga I.

Până la partida din 27 februarie, timișorenii conduși de Robert Lupu mai au de susținut sfertul de finală al Cupei României. În 25 februarie, violeții evoluează la Brașov în fața divizionarei secunde Colțea 1920.

 

LĂSAȚI UN MESAJ