Politehnica atacă Vasluiul!

89

Proaspăt calificați în turul doi preliminar al Cupei EHF, handbaliștii timișoreni au elan din plin pentru următorul duel oficial – cel de la Vaslui din Liga Națională. ”Mergem după puncte în Moldova” este mesajul poliștilor înaintea partidei programate joi.

Politehnica revine în bătălia internă după câștigarea dublei din EHF Cup. Cu o victorie externă și un eșec pe teren propriu, studenții și-au propus să facă un joc bun în cea de-a doua deplasare a campionatului. Joi după-amiaza, Poli o înfruntă pe HC Vaslui într-un meci de la care așteaptă obținerea victoriei.

Oboseala este principalul adversar al lui Poli după miile de kilometri parcurși în ultimele 10 zile pe traseul Timișoara – Constanța – Timișoara – Tallinn – Timișoara – Vaslui.

„Suntem un pic obosiți, pentru că au fost deplasări lungi în ultimele săptămâni. Dar trebuie să ne obișnuim și să ne regăsim repede forma sportivă. Campionatul a crescut în calitate. Toți colegii care au evoluat și în sezoanele trecute aici, mi-au spus că în acest an întrecerea a devenit și mai echilibrată. Cred că oricine poate bate pe oricine și suntem pregătiți pentru asta”, a subliniat extrema Filip Marjanovic.

HC Vaslui reprezintă o mare necunoscută pentru staff-ul bănățenilor în acest moment. Moldovenii au pierdut la scor în prima rundă, 28-45 acasă cu Turda, pentru ca imediat după să dea lovitura în fief-ul vicecampioanei CSM București cu 26-25.

Disputa de la Vaslui e programată joi, ora 18,30 și nu este televizată. Poli revine apoi la Timișoara pentru că duminică are parte de un duel cu adevărat tare contra lui Dinamo București.

LĂSAȚI UN MESAJ