Timişorenii pot descoperi de luni „Misterele Greciei Antice”

116

Un cal troian de dimensiuni impresionante, Acropolele, Labirintul Minoic, cariatide, atlanți și ziduri de cetate, toate acestea vor constitui un decor extrem de atractiv pentru copiii care doresc să pătrundă în lumea plină de farmec a Greciei Antice. Cei mici vor descoperi mistere și legende, într-o expoziție interactivă care va fi deschisă la Iulius Mall Timișoara, în perioada 19 septembrie – 2 decembrie 2016.

Amenajată pe o suprafață de peste 300 mp, la etajul Iulius Mall (lângă locul de joacă pentru copii), expoziția interactivă „Misterele Greciei Antice” va fi deschisă zilnic, între orele 10.00 – 20.00. Copiii vor avea ocazia să descopere, prin intermediul atelierelor și experimentelor științifice, istoria civilizației elene antice, explicată pe înțelesul lor. Personaje mitologice vor fi conturate printre vestigii celebre, iar simbolurile și secretele Greciei străvechi vor putea fi descifrate de toți cei pasionați de istorie și povești.

Expoziția, care se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, cuprinde trei secțiuni: „Arta și Arhitectura”, „Zei și Eroi” și „Educație pentru trup și suflet”.

Biletele vor putea fi achiziționate la intrarea în expoziție, începând cu data de 19 septembrie și, în curând, de pe www.eventim.ro. Programările pentru grupuri se fac la numărul de telefon 0760/241.115 sau direct la intrarea în expoziție, în timpul programului de vizitare.

LĂSAȚI UN MESAJ