25.9 C
Timișoara
sâmbătă 13 iulie 2024

Politehnica a legitimat un mijlocaș de la Brighton

Stefan Vukoje este oficial jucătorul Politehnicii. Fostul mijlocaş al lui Brighton a semnat cu clubul timișorean o înţelegere valabilă până în 30 iunie 2025.

Stefan Charles Vukoje s-a născut pe 11 noiembrie 2001, în Bedford (Anglia), şi poate îndeplini rolurile de mijlocaş ofensiv lateral și central. Are dublă cetăţenie, engleză și sârbă. A început fotbalul la Luton Town Academy şi a mai evoluat apoi pentru formaţiile U18, U21 şi U23 ale celor de la Brighton & Hove Albion. În stagiunea trecută a jucat pentru „Pescăruşi” în 13 jocuri din Premier League 2 Division One. Liber de contract, în toamnă s-a pregătit cu echipa noastră şi s-a antrenat de asemenea în cadrul clubului Southampton.

„Sunt foarte fericit să fiu aici şi să încep să joc din nou, vreau să ajut echipa să obţină rezultate pozitive în fiecare meci. Sper că obiectivul va fi readucerea echipei în Liga I, acolo unde-i este locul! Personal sper să marchez goluri, să ofer assist-uri şi să ajut echipa în orice mod pot să o fac”, Stefan Vukoje.

Bine ai venit la Timişoara, Stefan!
Welcome to Timişoara, Stefan!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Cu un stat îngropat în datorii, 2025 se anunță un an teribil pentru români

București. Taxe și impozite mai mari de așteaptă anul viitor, după alegerile parlamentare și prezidențiale, conform experților în economie. Guvernul nu a reușit să...

Timișorenii ajung în valuri la Urgențe din cauza caniculei

Canicula a dus la creșterea numărului de persoane care au avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență. Cei mai mulți dintre pacienții care au avut...

Citește și :