Poliștii s-au mutat în Poiană! Lot de 25 de jucători în cantonamentul de iarnă

142

ACS Poli și-a făcut bagajele și a urcat la munte pentru obișnuitul cantonament de iarnă. Înainte de plecarea spre Poiana Brașov, clubul a prelungit contractul până în 2020 cu tânărul fundaș Denis Haruț.

La câteva zile de la reunire poliștii au intrat în cantonamentul de iarnă. Timp de zece zile în stațiunea Poiana Brașov devine ”casa” violeților pregătiți de Ionuț Popa. Tehnicianul a deplasat la munte un lot format din 25 de fotbaliști. Noutatea o reprezintă trei jucători ce vor fi testați în această perioadă. Este vorba de mijlocașul Ripensiei, Adrian Zaluschi, mijlocașul de la Fortuna Becicherecu Mic, Zoran Radu, și sud-africanul Ntombela Khanya – un jucător de linia mediană în vârstă de 28 de ani Lamontville Golden Arrows.

Lotul pentru cantonament: portari – Curileac, Smaranda, Contra; fundași: Haruț, Străuț, Bocșan, Melinte, Șeroni, Neagu, Cânu, Cochintu, Morariu; mijlocași: Vașvari, Artean, Doman, Croitoru, Ciucur, Zaluschi, Bîrnoi, Oprea, Zoran Radu, Ntombela Khanya; atacanți: Drăghici, Popovici, Velcotă.

În altă ordine de idei, Poli a anunțat prelungirea contractului cu fundașul Denis Haruț. Tânărul apărător a semnat pentru doi ani și jumătate astfel că va rămâne pe Dan Păltinișanu până în anul 2020.

 

LĂSAȚI UN MESAJ