Poliștii merg în vacanța de iarnă cu gândul la play-out

102

ACS Poli Timișoara a încheiat cu o înfrângere anul 2015. Una care nu schimbă deloc calculele violeților în primăvară când vor evolua în play-out.

Fotbaliștii timișoreni nu au obținut nimic din deplasarea de la Pitești, de pe terenul Stelei, chiar dacă au lăsat o impresie pozitivă. Înfrângere cu 1-3 nu modifică situația lui Poli în clasamentul Ligii I, bănățenii făcându-și deja calculele pentru lupta din play-out-ul din primăvară.

”Nu a fost un an bun pentru Timişoara. Mai avem meciuri, suntem în play-out, urmează meciuri grele. Am avut o perioada bună. Am avut o situaţie în care puteam aspira la play-off, dar am pierdut puncte importante şi nu ne-a ajutat nici arbitrajul”, a tras concluzia antrenorul Florin Marin la finalul partidei din Trivale în care ACS-ul a făcut erori în apărare și a ratat șanse bune de a marca la 0-0.

Poli va ierna pe poziția 11 și mai are de înfruntat pe FC Voluntari, CSMS Iași și Petrolul Ploiești înainte de a începe play-outul. Campionatul intern este prevăzut a se relua în 12 februarie 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ