Poli și-a fixat programul de pregătire al iernii

187

ACS Poli reîncepe vineri antrenamentele după vacanța de iarnă. Violeții vor urca în Poiana Brașov pentru un cantonament și și-au bătut deja în cuie primele trei amicale.

Prim-divizionara ACS Poli Timișoara își încheie vacanța de iarnă la sfârșitul acestei săptămâni. O vacanță mai scurtă decât de obicei din cauza programului prelungit din luna decembrie, ce însă putea fi și mai scurtă dacă bănățenii nu ar fi câștigat ultimul meci al anului. Timișoara a învins la Târgu Mureș în Cupa Ligii și a smuls încă două zile de vacanță de la antrenorul Ionuț Popa.

Puține sunt noutățile de la codașa Ligii I. E cert deocamdată că Roșu și Cârstocea s-au despărțit de gruparea timișoreană. Iar în stand-by sunt alte trei nume cu care se negociază pentru ruperea contractului iar până la reunire sunt toate șansele de a se încheia discuțiile.

Ionuț Popa va conduce prima ședință a anului vineri, de la ora 15. După obișnuitele zile rezervate pentru reacomodarea cu efortul și vizita medicală, Poli va urca în Poiana Brașov. Cantonamentul va avea loc în perioada 10-17 ianuarie. După revenirea în localitate Poli și-a fixat trei meciuri de verificare: în 21 ianuarie cu Național Sebiș, în 24 ianuarie cu Spartak Subotica (Serbia) și în 31 ianuarie cu Honved Budapesta (Ungaria).

Meciurile oficiale încep din 4 februarie, Poli urmând să joace acasă cu Gaz Metan Mediaș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ